Biz Kimiz
Tecom Yatırım
Basınçlı Hava
Kojenerasyon
TE-NG-200
TE-ORC
Optimizasyon
TE-blog
İletişim
Gerçekler
Değerler
Sorular
 
Optimizasyon

Tecom Basınçlı Hava Teknolojileri yaptığı işin her detayı ile ilgilenir. Sistemlerin tasarımını yapar, üretir, kurulumunu tamamlar,  finansmanına yardımcı olur ve işletimini yapar.  

Bu sistemlerin uygulamasını yaparken, isteğinize göre, elinizde atıl kalacak olan mevcut ekipmanlarınızı sizden satın alır. Bu sayede eskiyen ekipmanlarınızı da elden çıkarıp yepyeni bir tesise sahip olursunuz. Ödemenizin geri kalan kısmını da tasarruf ettiğiniz enerji kadar aylık ödemeler yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde ilk yatırım maliyetleriniz sıfırlandığından sermayenizi esas faaliyet konunuz ile ilgili yatırımlara ayırabilirsiniz. 

Tecom Basınçlı Hava Teknolojileri’nin hedefi sadece teknoloji üretmek değil aynı zamanda bu teknolojiyi müşterileri ile buluşturabilmektir.  Tecom, müşterilerinin istekleri doğrultusunda onlara uygun finansal çözümler oluşturur ve müşterilerine ek bir külfiyet çıkarmadan enerjiyi verimli kullanmalarına ve daha rekabetçi olabilmelerine olanak sağlar. 

Tecom, müşterilerinin elektrik ve doğalgaz kullanımlarını optimize etmesi ve maliyetlerini aşağıya çekmesi için her türlü danışmanlık hizmetini sağlar. Tecom olarak, önümüzdeki yıllarda ülkemizde de uygulanır hale gelecek olan karbon piyasası sayesinde, kurmuş olduğumuz sistemlerin sağladığı karbon emisyon faydalarından ek getiri sağlanmasını da hedeflemekteyiz.
 

Kavacık Mah. Ekinciler Cad. Muhtar Sokak No:5 Zemin Kat Kavacık-Beykoz/İstanbul         Tel: +90 216 331 12 00       Fax: +90 216 331 12 02      info@tecompressor.com